לוקחים חצי כוס סויה (גרגרים) וחצי כוס חיטה.
להשרות את זה במיים במשך לילה.
בבוקר לשתוף את הגרגרים ולהכניס לבלנדר + כוס מיים.
בנוסף אפשר להוסיף חופן גרעיני דלעת או חמניות, תותים, בננה וכ"ו.
נוצר חלב. כוס חלב מוסיפים כפית דבש וקינמון (החלב הנותר אפשר לשמור במקרר).
בסויה וחיטה יחד יש את כל החומצות אמינו כי זה דגנים וקיטניות יחד.
זה גם לא עבר שום בישול ולכן כל הויטמינים והאנזימים הם פעילים. בנוסף הכל "טחון" היטב כך שהספיגה מאוד טובה.
לרוויה!