יוגה עם אלכס ניימרק

יוגה בגישה אישית

0544-626898

כבר 25 שנה


הוראת יוגה


מלב אל לב

חלבת גזר

 

רגו מגזרעבור 6 מנות:
המרכיבים:
קמצוץ זעפרן

כף מים

שתי כוסות גזר מגורר דק

שש כפות שמן גיא
כוס חלב רבע כוס דבש או ממתיק אחר. חצי כפית הל טחון
כף שקדים כתושים.

ההכנה:
ראשית צריך להשרות את הזעפרן בתוך כף מים במשך כעשר דקות. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הגזר. ולבשל עד להשחמה קלה. תוך כדי בחישה, יוצקים את החלב ושאר המרכיבים לסיר הבישול צריך להיות פתוח על אש קטנה, עד שכל הנוזל מתאדה. זה לוקח כ 15-20 דקות. בוחשים כל הזמן כדי למנוע שריפה. מגישים בקערות קטנות.

המנה מאוזן לכל שלוש הדושות, אולם קאפחה לא צריכים להיסחף. כמו כן, אם אתה יכולים, אז עדיף להחליף חלב פרה לחלב עיזים.

ביבליוגרפיה:
Ushe ו Vasant Lad. –בישול איורוודי
.

דילוג לתוכן