Школа йоги Алекса Наймарка

йога, доступная всем

0544-626898

לחם מקמח מלא

 

bread2 כוסות קמח מלא
2 כוסות קמח לבן
אפשר 4 כוסות קמח מלא
1/2 כפיות מלח
2 כפיות שמרים יבשים
2 כפות שמן
1/2 כוסות מים פושרים

מעט קמח לקימוח
מנפים את הקמח ומוסיפים את המלח
מוסיפים את הסוכר והשמרים לקמח
מוסיפים את השמן והמים ומערבבים
לשים את הבצק עד שהוא רך וגמיש
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-90-60 דקות
לשים שוב יוצרים צורה של גליל בתבנית ומתפיחים עוד 45 דקות
מחממים תנור ל200 מעלות אופים 40 דקות עד שהכיכר השחימה, מוציאים את הלחם לצינון על תבנית רשת.

בהצלחה ובתיאבון!

Перейти к содержимому