Школа йоги Алекса Наймарка

йога, доступная всем

0544-626898

רגו מגזר

 

רגו מגזרהמרכיבים:
4 כוסות גזר מגורד על מגררת גסה,
 
חצי פלפל צ’ילי ירוק (קצוץ דק),
 
1.5 כפות שורש ג’ינג’ר טרי קצוץ דק,
 
2 שיני שום קצוצות,

2 כפות פתיתי קוקוס לא ממותק,

חצי כוס מים,

כף חמאת גיא,

חצי כפית זרעי חרדל שחור,

חצי כפית זרעי כמון,

טיפת הינג,

רבע כפית מלח.

ההכנה:
ראשית, מכינים גזר — לשטוף ולגרד על מגררת גסה. לוקחים כוסברה, צ’ילי, ג’ינג’ר, שום וקוקוס, מערבבים עם מים וטוחנים בבלנדר עד למצב נוזלי.

מחממים סיר עם תחתית עבה, שמים חמאת זה גיא, זרעי חרדל, זרעי כמון ואת הינג ומחממים עד שהזרעים מתחילים פצפוץ. בנקודה זו, לשפוך את התוכן הבלנדר אל תוך הסיר, ומבשלים עד צבע חום בהיר (זהב).

עכשיו ניתן להוסיף גזר, מכסים ומבשלים כ -10 דקות, מדי פעם לערבב. האש צריכה להיות בינונית.

מאכל זה מצויון לחורף!

בתאבון!

מקורות:
Usha ו Vasant Lad, בישול אוירוודי.

 

Перейти к содержимому